Make your own free website on Tripod.com
Buat masa ini saya hanya dapat menyediakan pautan ke laman web rasmi beberapa carta.
For now, I only managed to provide some links to some official chart sites.
 
 
1. CARTA MUZIK-MUZIK Carta muzik paling popular di Malaysia yang disediakan oleh TV3.Menampilkan carta mingguan berdasarkan pilihan penonton melalui talian telefon dan melalui borang elektronik.
2. CARTA RIM Carta mingguan yang disediakan oleh Persatuan Akademi Industri Muzik Malaysia berdasarkan jumlah jualan album artis tempatan dan antarabangsa.
3. CARTA TOP 20 Unitele Carta harian yang disediakan oleh pihak Universiti Telekom Universiti Multimedia berdasarkan jumlah permintaan sesebuah lagu daripada jukebox Unitele.
4. CARTA RADIO ERA Carta radio mingguan yang disediakan oleh stesen radio ERA berdasarkan pilihan pendengar yang terpilih untuk siaran radio tersebut minggu tersebut. 
5. CARTA RADIO RFM Carta mingguan yang disediakan oleh stesen radio RFM berdasarkan pilihan pendengar melalui telefon setiap isnin hingga jumaat.
6. CARTA RADIO MUZIK Carta mingguan yang disediakan oleh Radio Malaysia Saluran Muzik berdasarkan pilihan pendengar yang disiarkan oleh radio tersebut.
7. CARTA RADIO SATU Carta mingguan yang disediakan oleh Radio Malaysia Saluran Satu berdasarkan lagu-lagu yang mencapai kedudukan terbaik dalam carta lagu Radio Malaysia yang lain.


1999/2000 Undergraduate Application Online For Local Student
1999/2000 Undergraduate Application Online For International Student
1999/2000 Postgraduate Application Online
1999/2000 MBA Application Online


 


 


BACK TO MAIN